ההסכם
- פרטים
- עידכון אחרון ב-ראשון, 28 אוקטובר 2012 10:37
- כניסות: 842
ההסכם
בכך ששמעון פרס הודיע על תאריך הבחירות קודם כל לוורן כריסטופר האמריקני ורק אח"כ ל"שאר העם", כלומר: לאופוזיציה וכיו"ב, יש חשיפה של שני גורמים מרכזיים ביותר בחיי המדינה מאז היווסדה:
א.שכל המסגרת המדינית הזו מהווה "הסכמה" עולמית, נוצרית-מערבית בעיקר, על עתידו של העם היהודי במסגרת מחנה ריכוז דמוי ארץ חפשית, כאשר האומה האמריקנית מהווה מנהל מטעם העולם המערבי ולמעשה מחזיק במנדט לגבי עתיד העם היושב בציון, אשר הוסכם עליו עם מנהיגיה הקולקטיביסטיים הראשונים של המדינה, חוזיה ומקימיה.
ב.שמקובל על האמריקנים, הטוענים לערכי חופש וצדק, מידה של דיקטטורה בכדי שהענינים יתנהלו כרצונם ובהתאם לתפישתם הם את הצדק בפעולה (*). למעשה, מה שישראל אירגנה לאש"ף מבוסס ודומה ביותר למה שארה"ב אירגנה בישראל: ארה"ב וישראל מוכנות שישראל ואש"ף יבצעו תמרונים עריציים "במידת הצורך" בכדי שהכל יילך בתלם האפלטוניסטי-נוצרי של חזון הדיפלומטיה העולמית המערבית.
(*) מדובר, כנראה, לא בכלל העם האמריקני אלא במה שנקרא "מחלקת המדינה" בארה"ב.