קשר הטרור החדש

קשר הטרור החדש

מושג יסודי אחד מקשר בין הפגנות האחד במאי של הסוציאליזם העולמי לבין הפלת מגדלי התאומים: הרס. בשני המקרים – וזה איננו מקרי - מכוון ההרס כנגד סמלי הרכוש, ההון והיצירה העולמיים.

זהו הביטוי הסמלי החשוב ביותר שיכול האדם בן-זמננו לראות לעימות הבין-ערכי היסודי המתחולל ביקום, במימד הפיסי והמטפיסי כאחד – העימות בין כוחות היצירה לכוחות ההרס.

בניגוד לכוחות הבריאה, העוסקים ביצירת יש מאין, עוסק הרוע בהשמדת היש והפיכתו מיש לאין. זוהי זהותם וזהו טבעם של משמידי הערכים שבין בני האדם: הם עוסקים באופן מתמיד בהשמדת היש: בזמן שבו בני אדם יצרניים פועלים במאמץ מתמיד לחבר, לאחד ולהקים, ברוח ובחומר, מבנים מועילים - אמצעים, מקומות ישוב ומפעלים - שמטרתם ותכליתם לשפר את חיי האדם עלי אדמות ולעשותם עשירים ומאושרים יותר – פועלים כוחות ההרס להפריד, לנתק, לשסע ולהשמיד את יסודות החיים, כדי שלא לאפשר להם להתפתח.

בעימות זה ניתן להבחין בשתי רמות של הבדלים מוסריים: החיצונית, בין חברות יצרניות להרסניות – והפנימית, בין חבריה היצרניים לחבריה ההרסניים של כל חברה נתונה. בנוסף לכך, ניתן להבחין בשיתוף פעולה כלל-עולמי מתבקש בין הלא-מוסריים, הלא-יצרניים, כנגד בני האדם המוסריים והיצרניים; בחברה העולמית מתחוללת מלחמה בין חברות תעשייתיות, יצרניות לחברות טפילות, לא יצרניות. האחרונות קרויות "עניות" כדי לתרץ את תביעת שליטיהן למשאבי היצרנים במדינות הקרויות "עשירות". משאבים אלה, הנגזלים על ידי שליטיה של חברה נתונה, מועברים בחלקם, עפ"י הסכמים של "עזרה לנזקקים" לשליטי המדינות ה"עניות". שיתוף פעולה זה בין שליטים בוזזים כנגד אזרחיהם היצרניים, נעשה בחסות סיסמאות הסוציאליזם.

הסוציאליזם הוא הביטוי הרעיוני הפוליטי המובהק של כוחות ההרס היקומיים.

הסוציאליזם הוא, יותר מכל דבר אחר, מערכת מושגים המאפשרת לשלוט היום ביצרניה של כמעט כל חברה נתונה. "לקחת מן העשירים כדי לתת לעניים", למשל, הוא סיסמה, המהווה כלי נשק מילולי שמעטים הם היצרנים שמסוגלים לעמוד בפניו – במיוחד כאשר הם אלה המוצגים כ"עשירים"... כך נפתחת דרך חפשית למיסוי דרקוני של יצרני העולם בכל אתר ואתר – וכך נבלמת הקידמה האנושית.

לאחרונה, במיוחד, מפעיל הסוציאליזם / שמאל טרור חדש, כמו-אינטלקטואלי, המסתתר מאחורי מסווה של חופש הביטוי; טרור זה, הפועל במדינות המערב, משלים את הטרור ה"מסורתי", זה המפוצץ נשים וילדים בחוצות ערי העולם; את ההרס שלו מפעיל הטרור החדש ברשיון לא רשמי אך ידוע: הפגנות-לכאורה, שאמורות להיות הצגת עמדות, דעות והשקפות בצורה מופשטת, מושגית ואינטלקטואלית – אך מבוצעות, למעשה, תוך הדגמת ההרס המתאפשר באמצעות כוח הזרוע.

שיתוף פעולה בין כוחות הרוע מקיף את האנושות באמצעות טבעת חנק של פעולות חמריות ורוחניות גם יחד, המתרחשות על פני כדור הארץ כולו ויוצרות שיתוק והחלשת כוחות החיים באמצעות הפחדה כללית: טירור. אך בצד הטירור הישן, הקל לזיהוי, של העמים הברבריים של מדינות העולם השלישי - ובמיוחד זה של ארצות האיסלם – התפתח בדור האחרון, טרור חדש, לגיטימי, אשר חוסה תחת החוקים הנוגעים לחופש ההבעה ומתוך עמדה מבוצרת זו, המנצלת את התחמושת של העולם התרבותי, הוא מתפשט, כמו הסוציאליזם, בעולם הרחב.

נתונים נוספים